Alles over het Taleninstituut

Interesse in het leren van een taal anders dan je moedertaal, neem contact op met het taleninstituut. De kennis van het spreken en schrijven van meer dan één taal verhogen de kans op een baan in veel gevallen. Maar ook als hobby is het interessant om een extra taal te leren. Heb jij die talenknobbel dan zul je daar zeker in geïnteresseerd zijn en dan zul jij die tweede taal snel onder de knie hebben. Echter ook als je wat meer moeite hebt met het aanleren van een vreemde taal is het taleninstituut de plek bij uitstek om je aan te melden. Welke taal zou jij willen leren spreken en/of schrijven? Je hebt de keuze uit diverse talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Duits of een andere taal. Kies je voor een individuele zakelijke training of een training in groepsverband (in jouw bedrijf)? Je leest het al, er zijn veel mogelijkheden, aan jou de keuze. 

Taal kiezen bij Taleninstituut

Weet je al voor welke taal je kiest? De volgende stap is je aanmelden bij het taleninstituut. Het taleninstituut heeft een goede reputatie en alleen al dat gegeven zou voldoende reden zijn om je daar in te laten schrijven. De voordelen van studeren bij het taleninstituut:

–           men werkt er met een selectie van de beste taaltrainers,

–           je krijgt op verzoek een taaltraining op maat, of je studeert in groepsverband,

–           de communicatie tussen partijen, docent en leerling gebeurt op een vlotte en duidelijke manier.

De website geeft een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en je krijgt er uitleg over de aanpak. Je kunt je online aanmelden bij het taalinstituut, waarna je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek.