Boot taaltrainingen voor het personeel

Taalreis-Florence-1100x340

logo_website_taaltrainingenBij het bedrijf waar ik werk zijn wij sinds kort bezig met klanten uit het buitenland. Het is wel te merken dat niet iedereen over voldoende kennis beschikt als het aankomt op talen. Als wij als bedrijf verder wilden gaan met grote klanten uit het buitenland dan moest er worden geïnvesteerd in taaltrainingen. Van mijn werkgever heb ik de taak gekregen om op zoek te gaan naar een bedrijf dat het personeel kan trainen.

Via het internet

Zelf ben ik ook niet veel talen machtig, maar als je over engels beschikt dan sta je toch een stuk zelfverzekerder in een gesprek met een klant. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat het personeel zowel mondelingen als schriftelijke vaardigheden bij kan brengen.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Door goed te zoeken via het internet en door veel verschillende ervaringen te lezen ben ik terecht gekomen bij Boot taaltrainingen. Het bedrijf Boot taaltrainingen verzorgt taaltrainingen voor de zakelijke branche. Deze zakelijke taaltrainingen is precies waar wij naar op zoek waren.

Met het bedrijf heb ik een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken wat het ongeveer ging kosten. Tijdens het gesprek merkte ik dat het bedrijf ontzettend veel zakelijke kennis heeft en dat is heel erg handig. Er is een goede overeenkomst gemaakt voor de prijs.

Binnenkort beginnen de taaltrainingen en het personeel is gelukkig gemotiveerd. Iedereen weet namelijk dat zij de talen ook buiten werk kunnen toepassen dus dat is natuurlijk heel erg fijn. Hopelijk pikt iedereen de taal snel op en kunnen we met de klanten aan de slag!