Kunt u ook nog wel wat verbeteren aan uw time management?

Een van de moeilijkste dingen aan het zelfstandig ondernemen, vind ik het feit dat ik altijd moet zorgen dat ik mijn tijd goed indeel. In principe hoeft mijn werk niet altijd veel tijd te kosten, maar ik merk dat hoe minder ik te doen heb, hoe meer ik ook de tijd neem voor dingen en hoe lager mijn uursalaris dus ook wordt omdat ik per klus betaalt krijgt. Het is daarom voor mij goed om te zorgen dat ik mijn time management op orde heb en ik kan u zeggen dat ik daar het afgelopen jaar hard aan heb moeten werken. Wanneer je namelijk zag hoe mijn time management was, dan sprongen de tranen je in de ogen. Ik merkte ook dat ik leed onder het feit dat mijn time management niet goed was want ik moest vaak dingen afzeggen wanneer ik op andere momenten mijn tijd gewoon had zitten verspillen. Zeker nu ik het ook drukker begin te krijgen, is het belangrijk dat mijn time management op orde is en daarom ben ik het afgelopen jaar goed gaan werken aan de verbetering van mijn time management. Ik heb toen gemerkt dat je dit beter niet op eigen krachten kunt doen omdat je dan vaak niet ziet waar het mis gaat. Je ziet dan wel dat het fout gaat, maar hoe je dit had kunnen voorkomen vereist supervisie en die kon ik mijzelf niet voldoende bieden. Ik ben daarom gaan kijken of ik wellicht ergens een training time management kon doen en ik heb toen veel sites online bekeken omdat ik hoopte iets moois te vinden. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk ben ik op de site Timemanagement.net terecht gekomen. Deze site is heel interessant voor mensen die graag hun time management willen verbeteren en ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar deze pagina te surfen als u aan uw time management wilt werken. Hier vindt u ten eerste namelijk al heel veel goede tips en ten tweede kunt u hier ook een goede workshop volgen. Ik was gelijk een en al interesse dus ik heb er ook geen gras over laten groeien en ik heb mij gelijk ingeschreven.

Ik ben nu echt goed in time management geworden

Ik ben mij hier gaan ontwikkelen op het gebied van mijn time management en ik merk dat ik grip op mijn tijd heb gekregen. Dat was precies waar ik op gehoopt had en ik ben daarom blij dat ik hier in de leer ben gegaan. Ik haal nu veel meer uit mijn dag en ik hou ook nog meer vrije tijd over. Ik ben daarom blij dat ik deze stap gezet heb.

Wilt u ook meer leren?

Mocht u ook meer uit uw dag willen kunnen halen, dan kunt u:

  • Even naar de site Timemanagement.net surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer kijken of u ook een training kunt volgen

Ik hoop dat u hier ook veel kunt leren. Voor mij was deze workshop echt een verademing want ik haal nu veel meer uit mijn dag.