Is permanente make-up ook iets voor u?

Al heel lang ben ik het zo zat om mezelf elke dag op te moeten maken. Ik heb er gewoon ook geen tijd voor en geen zin meer in. Vroeger vond ik het leuk om te doen toen ik nog een stuk jonger was. Maar ik werk de hele week, ik heb kinderen en ben alleenstaande moeder. Dus de tijd die ik heb in de ochtend spendeer ik liever aan iets anders. Dus bedacht ik me opeens dat er ook zoiets als permanente make-up bestaat. Permanente make-up wilde ik dus, en dat heb ik laten doen dus het probleem van make-up in de ochtend opdoen heb ik niet meer. Maar toen dacht ik; waarom ga ik zelf ook niet leren om permanente make-up te laten zetten? Dat kan dus via de site nouveaucontour.nl. Ze bieden daar een opleiding aan zodat u ook permanente make-up kan leren zetten. Ze doen dit al meer dan 20 jaar en het hoofdkantoor zit in Amerika. Het gaat om een internationaal toonaangevend merk op het gebied van permanente make-up. Het is een innovator en kennisleider, met een hoge kwaliteit aan apparatuur en opleidingen op het gebied van permanente make-up. Ze bieden ook een zakelijke kans waar u alles over kunt lezen op hun website. Alle producten en spullen die u nodig heeft om uw eigen bedrijfje te starten verkopen ze ook. Op hun website kunt u zich aanmelden voor diverse webinars, die zijn ook interessant en leuk om te bekijken. Qua opleiding permanente make-up werken ze samen met international master educators, om voor starters en professionals de beste opleiding aan te kunnen bieden. Het aanbod kunt u vinden op de site natuurlijk en daarnaast alle informatie die u nodig heeft. Na de basisopleidingen heeft u de kans zich verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen te volgen via hen. U werkt in kleine groepen en u ontvangt een certificaat wanneer u klaar bent. Als u overtuigd bent van alles wat u heeft gelezen kunt zich net als ik via de site inschrijven voor de gewenste opleiding. Vervolgens kunt u wanneer het weer begint starten met de opleiding van uw keuze.

Interesse in een opleiding permanente make-up?

Dan bent u bij hen zeker weten aan het goede adres. Ik ben zo blij dat ik ben begonnen hier mee! Het is leuk om te doen en ik heb echt veel geleerd. Wat een professionaliteit straalt de website alleen al uit en wat professioneel ook zijn de opleiders en trainers die dit allemaal geven. Heel fijn en ik ben zeer tevreden met wat ik allemaal heb geleerd, dit kan ik nu in de praktijk gaan brengen en laten zien.

Vind u het ook leuk om dit te gaan doen?

Neem dan een kijkje op hun site, want:

  • Ze zijn de nummer 1 opleider op het gebied van permanente make-up
  • Ze bieden meerdere opleidingen aan
  • Ze zijn vakkundig en gespecialiseerd in wat ze doen.

Ze werken alleen maar met de beste mensen en de beste apparatuur. Ik vond het een heerlijke ervaring en ga vanaf dit punt alleen maar verder doorgroeien. Ik ben super blij met dit en kan het eenieder aanraden!