Hij ging dus ook voor zijn e rijbewijs in 1 dag

e rijbewijs in 1 dag

e rijbewijs in 1 dagEen vriend van mij wil zijn eigen hoveniersbedrijf begonnen. Dit plan ligt eigenlijk al een paar jaar op tafel. Echter ontbreekt het nog aan een aantal praktische zaken. Zoals het halen van zijn aanhangerrijbewijs. Dit is natuurlijk wel nodig, anders kan hij niet veel vervoeren. Zo heeft hij al rondgekeken bij verschillende rijscholen waar dit mogelijk is. Omdat hij dus een beginnende ondernemer is, wil hij hier dan ook niet teveel aan kwijt zijn. Echter wil hij wil verzekerd zijn van goede lessen zodat hij veilig aan het verkeer kan deelnemen. Volgens die vriend van mij hadden deze twee dingen er toe geleid dat hij uitkwam bij de naam Osseforth. Indien je hier nog nooit van gehoord hebt, adviseert hij jullie eens naar de site osseforth.nl te gaan. Hier heeft hij inmiddels dus zijn e rijbewijs in 1 dag behaald. Iets waar hij zelf dan ook trots op is.

contact osseforth

Wat houdt dit in

Zelf was ik mij er eerst ook niet van bewust dat dit kon. Je e rijbewijs in 1 dag halen. Maar bij Osseforth kan dit dus. Volgens hem was de prijs dus inderdaad goed betaalbaar. Dit geldt overigens ook voor andere cursussen en rijlessen, zowel particulier als zakelijk. Zij bieden dan ook een scala van diensten aan. Zeker interessant voor diegene die op hun portemonnee willen letten.

osseforthZij heb ik al iemand deze site aangeraden die zijn heftruckcertificaat moest halen. Dit in verband met het werk wat hij doet. Het was namelijk noodzakelijk om dit te hebben. Inmiddels heeft hij dit dan ook, allemaal mede dankzij deze rijschool.