Pen met naam ook super leuk voor jezelf

De meeste mensen schrijven met een balpen die verrijkt is met de reclameboodschap van een bedrijf. Op zich prima schrijfgerei, maar niet de meest stijlvolle pen die je kunt gebruiken. Als je een wat meer stijlvolle pen wilt gebruiken op kantoor, als je naar klanten gaat of gewoon voor thuis, dan kun je een pen bestellen naar keuze bij www.pengraveren.nl Je kunt deze pen nog persoonlijker maken met je naam, een bijzondere datum of een persoonlijke tekst naar keuze. Een pen met naam graveren is super leuk om jezelf cadeau te geven, maar ook zeker leuk als geschenk voor een ander.

Parker pennen online bestellen

Voor zowel Parker vulpennen als Parker balpennen, rollers en vulpotloden slaag je zeker te weten bij www.pengraveren.nl. De Parker vulpen biedt je exact de kwaliteit waar je naar op zoek bent. Parker heeft zich in de loop der jaren sterk ontwikkelt. Waar ze voorheen als “ouderwets” te boek stonden, kunnen we nu wel spreken over vooruitstrevend. Er wordt veel met nieuwe materialen gewerkt zoals PVD, maar ook Zilver en Hars vind je terug in de schrijfproducten van Parker. Afgelopen jaar is er ook hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling van de verpakkingen. Ze willen dat het kopen parker vulpen een beleving wordt om als cadeau te krijgen.

Calais Cross pen luxe kado

De Cross Calais is een luxe stalen balpen met chromen accenten. De calais cross pen is te verkrijgen in een Blue/chrome, Chrome, Satin Chrome en Satin Black te verkrijgen. Ook deze calais cross pen kan geleverd worden in een luxe geschenkdoos.

Waterman zeer elegant

Waterman, hét iconische merk op het gebied van pennen, heeft haar 130 jaar ervaring in de Expert gestopt en dat merk je meteen. Het rollerball systeem combineert de elegantie van de vulpen met het gemak van de ballpoint. Het Waterman design, afgewerkt met palladium en robuust lak,  is geïnspireerd door de vloeiende lijnen van zeilschepen. Meer weten? Kijk eens op www. pengraveren .nl