Bij Fabius BKB Opleidingen kan je een basisopleiding volgen tot boekhoudkundig: Basiskennis Boekhouden. Dit is een opleiding waar je geen vooropleiding voor nodig hebt en waar je zelfs al binnen drie maanden een diploma kan behalen. Wanneer je het diploma hebt bemachtigd, is dit qua niveau vergelijkbaar met mbo-niveau 3. De investering qua tijd en geld zijn minimaal, zo ben je een dag of avond in de week kwijt en liggen de totale kosten maximaal op 525,- euro. Zo kan je je dus in korte tijd en voor weinig geld boekhoudkundige noemen! Op de stap de zetten kan je je via de site direct inschrijven voor de opleiding of je vraagt de brochure aan voor extra informatie.

De Opleiding


Bij boekhouding draait het voornamelijk om de financiële administratie binnen een bedrijf of andere onderneming. Binnen de tien lessen die je krijgt bij de basisopleiding leer je eerste fijne kneepjes in dit vak. Die fijne kneepjes bestaan onder andere uit de volgende onderdelen: De balans, Grootboekrekeningen, eigen en vreemd vermogen, hoe het werkt met inkopen en verkopen en ook niet onbelangrijk de belastingen. Zogezegd heb je voor deze opleiding geen specifieke vooropleiding nodig, wel is het van belang dat je de Nederlandse taal eigen bent. In woord en geschrift, omdat je op die manier de opleiding goed kan volgen en het beste uit de opleiding kan halen.

Doorstuderen


Wanneer je de vaak te pakken hebt en na drie maanden je verder wil verdiepen in het boekhouden, kan je verder gaan studeren en de opleiding Basiscalculatie of Pratijkgericht boekhouden volgen. Daarin verrijk je jouwkennis als het gaat om de financiële administratie en verstevig je jouw inzetbaarheid in het bedrijfsleven.

Vrijwel Overal


De opleiding basisopleiding Boekhoudkunde wordt haast vrijwel overal en altijd gegeven. Je kan uit meer dan vijftig locaties kiezen die verspreid liggen over heel Nederland. Dat beperkt zich niet tot een gebied, maar uitgestrekt over alle provincies en vele verschillende steden.