Voorzie je medewerkers op constructiewijze van feedback dankzij een feedback training

Als je iemand wilt vertellen wat beter kan en wat hij of zij misschien niet goed doet, dan is het belangrijk dat je zo’n gesprek op de juiste wijze aanpakt. Hoe je iets brengt, bepaalt immers hoe iemand het opvat. Als je het verkeerd brengt, dan kun je betweterig overkomen of je kunt iemand juist tegen je in het harnas jagen. In hoeverre dat gebeurt, hangt ook af van de onderlinge verhouden en de hiërarchie qua positie bij een bedrijf. Als je een collega die op gelijke hoogte staat feedback geeft, dan is het maar zeer de vraag of hij of zij dat waardeert. Als iemand nieuw is, dan zal hij of zij blij zijn met de feedback. Werkt iemand al langer bij een bedrijf of misschien zelfs wel langer dan de feedbackgever, dan is de kans groot dat je feedback wordt weggewuifd. Als je als baas of manager feedback geeft, dan verloopt het meteen weer heel anders, maar ook dan kan het zo maar mis gaan. Mensen kunnen gedemotiveerd raken, zich niet gewaardeerd voelen of het vertrouwen in hun eigen vaardigheden en expertise verliezen. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om feedback te geven op een goede constructieve manier waarbij de ontvanger juist het idee krijgt voordeel te kunnen doen met de feedback. Om dat voor elkaar te krijgen, kun je soms het beste even een korte feedback training volgen. Met een dergelijke feedback training leer je de basis van een goed feedback gesprek. Je leert dan wat je niet moet doen en wat je vooral wel kunt doen en wanneer. Niet alle technieken werken zonder meer bij iedereen en in alle contexten. Weten wat wel en niet werkt en wanneer je technieken wel en niet moet toepassen, is al een flinke stap in de goede richting. Bij tijdwinst.com kun je terecht voor een feedback training. Deze training duurt een dag. Dat betekent dat je er relatief weinig tijd in hoeft te investeren. Maar het levert vervolgens wel heel veel op, want als je dankzij de feedback training beter feedback gaat geven, dan haal je ook weer meer uit je werknemers en/of collega’s. Daardoor verbeter je de onderlinge verhoudingen, de sfeer op kantoor of de werkplek en natuurlijk de productiviteit. Als je dat met een 1 daagse feedback training kunt bereiken, dan verlies je uiteraard helemaal niets. Kijk dan ook snel eens op feedbackgeven.nl en ontdek de feedback training van tijdwinst.com. 

Meld je online aan voor de feedback training

Als je je vaardigheden op het gebied van feedback geven en/of feedback ontvangen wilt aanscherpen, dan kun je je online aanmelden voor de feedback training. Dit kun je doen via de site van feedbackgeven.nl. Op de site vind je een overzicht met data van de verschillende cursussen die worden gegeven. Je kunt je dan aanmelden voor een cursus waar nog plek is en die wordt gegeven op een dag en tijd dat jouw goed uitkomt. 

Surf naar de site voor meer informatie 

Op de site van tijdwinst.com vind je meer informatie over de verschillende cursussen die je kunt volgen. Zo kun je bij tijdwinst.com ook terecht voor: 

  • Cursus gesprekstechnieken
  • Assertiviteitstraining
  • Time management cursus