Welkom op mijn opleiding blog. Vandaag is het onderwerp stage ict. Ik ben zelf vak docent op het HBO. Ik merk dat het voor leerlingen steeds lastiger wordt, om een stage ict te vinden. Ik ben erg close met de meeste van mijn leerlingen, en natuurlijk wil ik dat iedereen zijn opleiding haalt. Ik ging dan ook opzoek naar een oplossing voor dit probleem. Mijn zoektocht begon op het internet, en daar stopte het ook al vrij snel. Ik kwam binnen enkele minuten al terecht op de website ict-stage.com. Deze site gaf vele mogelijkheden voor de ict studenten.  Heel veel bedrijven die opzoek waren naar stagiaires, hadden vacatures open staan voor leerlingen op deze site. Natuurlijk stelde ik deze oplossing voor aan alle studenten, die opzoek waren naar een stage .

Een hele vooruitgang!

Dankzij de website ict-stage.com! Heeft 80 procent van de leerlingen binnen ander halve week, een geschikte stageplaats. Voorheen was dit nog niet eens 40 procent. Het aantal procenten is verdubbeld, en dat is natuurlijk geweldig. Alle leerlingen vinden dankzij deze website vele male makkelijker, een geschikte stage plaats. Het is door mijzelf getest, vandaar dat ik dit met jullie deel. Iedereen die opzoek is naar een stage, in de ict sector. Raad ik dan ook echt aan, om een kijkje te nemen op de bovenstaande link. Ik kan jullie er bijna van garanderen dat je zult slagen op deze website!