Snel uw Code 95 halen? Het kan!

studie code 95 (2)

Al meer dan 50 jaar kunt u bij Kees de Vaan uw vrachtwagen rijbewijs halen en u kunt hier terecht voor de bijscholing code 95. Kees de Vaan is een begrip in de regio en ver daar buiten. Voor het behalen van code 95 bent in bij Kees de Vaan aan het juiste adres. In de afgelopen jaren merken we dat het behalen van een vrachtwagen rijbewijs sterk afneemt. Kees de Vaan speelt hier graag op in en biedt online cursussen aan waardoor u toch uw bijscholing en opleidingen op uw eigen tijd kunt behalen. Een code 95 halen bij Kees de Vaan word op deze manier makkelijker gemaakt. U kunt bij Kees de Vaan terecht voor het behalve van verschillende opleidingen en voor het afleggen van verschillende cursussen en voor code 95 halen. Heeft u uw vrachtwagen rijbewijs al bijna 5 jaar op zak? Dan is het van groot belang dat een code 95 bijscholing gaat doen! Het is na 5 jaar verplicht dat u uw rijbewijs verlengt door middel van de nodige cursussen en papieren. 

code 95 volgen

Verplicht code 95 halen 

Na 5 jaar is uw vrachtwagen rijbewijs verlopen. U moet dan weer verschillende cursussen behalen om uw rijbewijs te mogen verlengen. Bij Kees de Vaan heeft u de keuze uit twee verschillende cursussen. U kunt binnen 1,5 dag of binnen 2,5 dagen uw opleiding afronden zodat u weer fluitend de weg op kunt met uw vrachtwagen of grote bus. Iedere code 95 cursus duurt 35 uur. Voor een uniek bedrag van 150 euro kunt u uw nascholing al in uw zak hebben. Kees de Vaan opleidingen biedt u een unieke combinatie aan van e-learning en klassikale lessen. Hierdoor kan iedere chauffeur zelf bepalen wanneer hij of zij het examen aflegt. Bij Kees de Vaan werken deskundige instructeurs die als geen ander weten hoe u volgens de juiste richtlijnen uw vrachtwagen rijbewijs of uw bijscholing moet halen. Moet u een code 95 halen? Neem snel een kijkje op de website van Kees de Vaan en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor een code 95 halen in uw eigen tijd en op uw eigen manier. 

leer meer over code 95

Waarom kiezen voor code 95 halen bij Kees de Vaan opleidingen?

Bij Kees de Vaan kunt u de code 95 in slecht twee dagen halen en voor maar 150 euro! Code 95 behaalt u al met slecht 12,5 uur aan klassikale les en in combinatie met e-learning. Kees de Vaan biedt u een unieke manier aan van nascholing! De cursussen en opleidingen zijn te volgen door heel Nederland.