Opleidingsintermediair gezocht?

leerpaden-mycademy

Het vinden van een geschikte opleidingsintermediair lijkt lastig maar dat is zeer zeker niet zo. Bij MyCademy ben je namelijk aan het juiste adres wanneer jij graag een studie wilt volgen. Hier vind je ruim 140 klassikale opleiders in hun portfolio. Zo hebben zij unieke afspraken gemaakt zodat jij gegarandeerd bent van de juiste hulp. Denk hierbij aan:

academy
 • Standaard inkoopvoordeel (kortingen op klassikale trainingen)
 • Geharmoniseerde annuleringsvoorwaarden
 • Leveranciersmanagement nemen wij op ons
 • Alles vanuit één platform: zo voorkom je versnippering en daardoor minder kosten en meer zicht
 • Directe besparingsmogelijkheden door samenwerking met ons Klant Succes Team. Samen kijken we hoe we het maximale uit het leerbudget kunnen halen.

Natuurlijk kun jij geheel jouw eigen studie in de hand houden. Het volgen en of geven van een studie doe je niet zomaar. Hiervoor dien je een structureel platform samen te smelten zodat jij de kennis kunt overbrengen op een ander. Bovendien denkt dit bedrijf maar al te graag aan de kosten. Zo zal er niet standaard diverse facturen worden geprint, maar alles vind je op één factuur.

De opleidingsintermediair voor jouw onderneming

Opleidingsintermediair

Doordat MyCademy maar al te graag aan de slag gaat voor jouw onderneming zal jij merken dat de kennis met plezier wordt overgebracht. Zo kan jij samen met dit bedrijf jouw team professionaliseren door de kennis over te brengen. Niet alleen jouw team gaat hierop vooruit. Denk ook aan jouw onderneming wat er zakelijker en professioneler uit komt te zien.

Zo breng je door de volgende CCC het bedrijf terug in balans: Culture, Capability en Commitment. Drie belangrijke elementen wat niet vergeten mag worden wanneer jij professioneler wilt gaan werken met jouw team.

Diverse leervormen voor jouw onderneming

Dat leren voor iedereen anders kan zijn is te begrijpen. Je leert immers maar al te graag op je eigen manier. Bij MyCademy ben je aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt de volgende leervormen aan:

 • Online trainingen (e-learning)
 • Blended learning
 • Klassikale trainingen
 • Micro learning
 • Interne kennissessies
 • Virtuele Labs
 • Live Online Bootcamps
Leerpaden

Leren op je eigen manier en toch de juiste kennis opdoen is prettig. wanneer jij als team maar al te graag aan de slag wilt gaan om jouw kennis te delen, dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Jouw eigen platform wordt ingezet en vervolgens kan jij op jouw eigen snelheid deze training volgen. Zo heb je met een complete LMS jouw eigen omgeving waarin jij aan de slag kan gaan om te leren. Bovendien krijg jij ook de toegang tot een volledige Managed Academy.

Jouw doel behalen met het team

Het prettige van dit bedrijf is dat je eenvoudig jouw leerdoelen kan uitbreiden. Ook het doel waar jij met jouw team naar streeft wordt hierdoor eenvoudig behaald. Jouw medewerkers kunnen zich hierin inschrijven en direct starten met het bijbrengen van de juiste kennis op dit gebied.

Wil jij graag meer weten met wat dit bedrijf voor jouw onderneming kan doen? Dan is het de hoogste tijd om meer informatie aan te vragen op deze website! Neem zelf maar een kijkje of zoek direct contact.