Mutsen bedrukken voor in het kerstpakket

max mutsen

mutsen-bedrukken-goedkoopHet is bijna kerst en daarom ben ik langzamerhand het kerstpakket aan het samenstellen. Mijn idee was om het kerstpakket helemaal in de stijl van mijn bedrijf te houden qua kleur en producten. Alleen maar eten in het pakket vond ik een beetje een saai idee en daarom ben ik op zoek gegaan naar iets leuks. Omdat het wat kouder wordt ben ik op zoek gegaan naar mutsen bedrukken. De mutsen wilde ik bedrukken met het logo van het bedrijf.

Online

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “mutsen bedrukken”. Deze zoekopdracht gaf al vele suggesties en daarom ben ik terecht gekomen bij Maxilia. Aan de website kon ik zien dat zij een groot aanbod hadden in spullen die zij konden bedrukken. mutsen-bedrukken-kleine-oplage

Toen ik op de categorie mutsen drukte zag ik dat zij heel veel keuze hadden. Tussen de mutsen zag ik een leuk en voordelig model voor in het kerstpakket. Het logo kon ik er heel erg makkelijk op zetten en daarom heb ik de mutsen ook gelijk besteld. Kerst staat immers al op de hoek te wachten en daarom moest het pakket snel af.

De mutsen kwamen een aantal dagen later binnen en ik was helemaal enthousiast over de kwaliteit van de stof en de kwaliteit van de opdruk. Met de mutsen was het kerstpakket bijna af. Toen ik alles bij elkaar had heb ik de kerstpakketten uitgedeeld aan mijn personeel.

Iedereen reageerde enthousiast op het kerstpakket en een aantal medewerkers gebruikt de mutsen al op de fiets. Het idee is geslaagd!