Mijn zoon heeft zijn scooterrijbewijs behaald!

scooterrijbewijs

Alweer enkele maanden geleden is mijn zoon zestien jaar oud geworden. Als cadeau voor zijn verjaardag wilde hij een scooterrijbewijs behalen. Hij wilde namelijk geen lange afstanden meer  afleggen met de fiets en dat begreep ik. Zodoende ben ik opzoek gegaan waar hij zo snel als mogelijk zijn scooterrijbewijs kon behalen. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op een zeer interessante website: verkeersschoolwesseldijk.nl!

scooterrijbewijs

Theorie en praktijk examen

Voor het behalen van uw rijbewijs moet u een theorie en praktijk examen behalen. Wanneer u beide examens heeft behaald bent u in bezit van een rijbewijs waarmee u scooter mag rijden. Voor het theorie examen moet u dus de theorie gaan leren. Bij verkeersschool heeft u de mogelijkheid om een aantal theorielessen te volgen. Aan de hand van deze lessen kunt u een theorie examen laten afnemen. Wanneer u deze heeft behaald kunt u praktijklessen gaan volgen. U of uw kind heeft minimaal zes uur aan praktijklessen nodig, daarna mag u of uw kind zijn praktijk examen laten afnemen.

Wesseldijk

Mijn zoon is in een keer geslaagd!

Dankzij de professionele begeleiding van verkeersschool Wesseldijk heeft mijn zoon in een keer zijn examens behaald. Hij is een maand bezig geweest met het behalen van zijn theorie en praktijkexamen. Na het behalen van zijn rijbewijs heb ik dan ook een scooter voor hem gekocht waar hij hartstikke blij mee is. Bent u zoekende naar een goede verkeersschool met professioneel instructeurs in dienst? Bekijkt u dan de bovenstaande website!