Als leidinggevende bij een groot bedrijf probeer ik altijd het beste uit mensen te halen. Ik heb namelijk zelf heel lang onder een manager gewerkt die het slechtste in mensen naar boven wist te halen. Wat er ook gebeurde op de werkvloer, het lag altijd aan de mensen en nooit aan het feit dat deze man gewoon geen leiding kon geven. Alles liep dan ook mis en de een na de ander vertrok binnen het bedrijf. Dat wilde ik natuurlijk nooit zo gaan doen en ik probeer daarom altijd te kijken naar wat mensen willen en kunnen. Ik moet u zeggen dat ik dat niet altijd eenvoudig vind. Ik heb daarom gekeken of ik mijzelf ook zou kunnen ontwikkelen en dan wel aan de hand van een cursus coachend leidinggeven. Ik wilde namelijk graag weten hoe ik kon zorgen dat onze doelen gehaald werden, zonder dat ik gelijk een dictator zou worden. Ik weet dat je mensen moet aanmoedigen om de dingen te doen die zij moeten doen, maar ik wil ook dat zij zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Ik ben daarom gaan zoeken naar waar ik meer te weten kon komen over coachend leidinggeven en ik heb toen gezien dat ik eens naar de site anker-kompas.nl moest gaan. Deze site heeft veel te bieden voor mensen die graag coachend leidinggeven willen en ik ben daarom door de info op deze pagina gegaan om te kijken wat ik hier aan opties kon vinden. Ik heb toen gezien dat je hier een cursus coachend leidinggeven kunt volgen van een aantal dagen. Het was fijn om te zien dat dit traject in Bilthoven gegeven werd omdat ik namelijk niet zo ver uit de buurt woon. Ik ben daarom gaan kijken of mij werkgever geld beschikbaar had om deze coachend leidinggeven training te kunnen volgen. Wij hebben namelijk altijd budgetten om jezelf te blijven ontwikkelen en dus leek het mij een goede manier om dit budget voor dit doel aan te grijpen.

Dit traject voor coachend leidinggeven heeft mij heel veel inzichten opgeleverd

Ik heb gemerkt dat ik hier heel veel interessante inzichten kon opdoen omdat ik gemerkt heb dat coachend leidinggeven echt meer is dan je mensen enkel vragen of ze willen doen wat ze moeten doen. Ik merk heel sterk dat de juiste benadering wonderen kan doen. Ik zou daarom ook aan iedere manager deze training voor coachend leidinggeven willen aanraden omdat het echt heel veel verschil kan maken in uw werk. Ik pas de technieken toe die ik hier geleerd heb en ik merk gewoon dat het fijner werken is. Niet alleen voor mij, maar zeker voor onze mensen.

Wilt u ook aan een training beginnen?

Mocht u ook graag aan uzelf als mens willen werken, dan kunt u:

  • Even naar de site anker-kompas.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wanneer u met uw training zou kunnen beginnen

Ik hoop hier in de toekomst vaker een training te kunnen gaan doen want dit is mij oprecht heel erg goed bevallen.