Het beste online verkooppunt voor lint

Op zoek naar lint? Voor alles op het gebied van lint, strikken en koorden moet je bij Lintjeswinkel XL zijn. Zoals de XL in de naam al aangeeft, beschikt deze webshop over een groot assortiment bestaande uit linten in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils.

Het assortiment van Lintjeswinkel XL is geschikt voor vele soorten consumenten. Misschien organiseer je een feest en wil je een presentje geven met een speciale tekst er op. Maar ook voor bedrijven en ondernemers zijn linten interessant, bijvoorbeeld voor in een goodie bag of ter promotie van een bedrijf of product. Wat kan Lintjeswinkel XL voor jou betekenen?

De pluspunten van lint bij Lintjeswinkel XL

Je hebt de keuze hoe je jouw lint besteld. Zo kun je er voor kiezen om per meter linten te bestellen, maar je kunt ook per rol lint bestellen. Hierbij heb je ruim de keuze. Zo zijn er varianten van 22 meter, maar er zijn ook rollen van maar liefst 91 meter. Zo weet je zeker dat je genoeg lint inslaat voor de komende tijd.

Bovendien kun je er voor kiezen om linten op maat te laten maken. Dit maatwerk houdt in dat je linten voorzien van jouw drukwerk. Hierbij kan het gaan om een logo, maar ook de naam van je bedrijf of een slogan kan op het lint gedrukt worden. Dit kunnen medewerkers om de arm dragen tijdens conventies bijvoorbeeld, ter promotie van je bedrijf. Maar ook in een goodie bag kun je dergelijke linten plaatsen.

Lintjeswinkel XL biedt je hoge kwaliteit linten in grote kwantiteiten. Deze schaf je voor een goede prijs aan en maatwerk is mogelijk. Wanneer je voor 2 uur ’s middags bestelt, zal je bestelling direct dezelfde dag verzonden worden. Vanaf 50 euro betaal je 0 verzendkosten.