Grootste slagingskans bij rijles Elst!

WIl jij binnenkort beginnen met rijlessen en wil je in een keer je rijbewijs halen? Kom dan bij rijles Elst!

De hoogste slagingspercentage van Elst

Bij rijles Elst slaagt 80% in 1x voor zijn praktijkexamen! Dat blijkt uit het CBR onderzoek www.rijschoolgegevens.nl  Door op de link te klikken zie je de gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Daarnaast kun je uit hun gastenboek de ervaringen lezen van de leerlingen die er gelest hebben. 

Eigen rijles inplannen

Bij rijles Elst is het mogelijk om zelf je eigen lessen in te plannen. Je krijgt dan een keuze om een App te downloaden, via de app kun je tot vier weken vooruit plannen. Ook kun je aangeven van welke rijinstructeur je les wilt krijgen. De lessen worden gegeven door onder andere Salie, Harriet, Osman, Yvonne, Marieke en Susanne. Daarnaast is het ook te zien hoeveel uur je al gelest hebt en kun je je saldo te goed zien, dat houdt in of je geen betalingsachterstand hebt.

Elke woensdagavond gratis Theorieles!

Bij rijles Elst heb je een mogelijkheid om elke woensdag van 19:00 tot 21:00 theorieles te krijgen. Dit geldt alleen wel als je lespakket 2,3,4 en 5 hebt gekozen. Heb je een van deze pakketten gekozen, dan heb je recht op een aantal uur gratis theorieles. Daarvoor kun je je gemakkelijk online inschrijven. Ook sluiten deze theorielessen goed bij de praktijk, zo weet je wat je bij veel situaties moet doen.