Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Op zoek naar een opleidingen waar je de basis en belangrijkste kennis en vaardigheden leert? Met Fabius Opleidingen kun je verzekerd zijn van een praktijkgerichte opleiding waarbij je na afloop klaar bent voor de arbeidsmarkt. De diversiteit in opleidingen zorgt ervoor dat er genoeg mogelijkheden voor jou zijn om aan de slag te gaan bij een leuk bedrijf. Met een diploma bij Fabius Opleidingen ben je voor toekomstige werkgevers erg aantrekkelijk. Je laat zien dat je bereid bent om in jezelf te investeren in je eigen tijd. Dit zorgt voor een positief beeld, maar ook voor een sterke positie op de arbeidsmarkt.

Praktijkgerichte lessen bij Fabius Opleidingen

Bij Fabius Opleidingen ben je praktijkgericht bezig en dat wil zeggen dat je je altijd bezig houdt met de nieuwste kennis en vaardigheden. Wil je ergens aan de slag als receptioniste? Bij Fabius Opleidingen kun je binnen korte tijd aan de slag. Je volgt een opleiding van 20 weken waarin je één ochtend of avond per week lessen volgt. Deze lessen vinden plaats in kleine klassen en onder begeleiding van ervaren docenten. Je leert snel en kunt daardoor ook snel aan de slag. Als administratief medewerker wordt je zo opgeleid dat je breed inzetbaar bent en aantrekkelijk voor veel bedrijven.

Nadat je je opleiding hebt afgerond, kun je bij Fabius Opleidingen ook allerlei vervolgopleidingen kiezen om jezelf nog meer te specificeren en ontwikkelen. Met de opleiding Basiskennis Boekhouden kun je al aan de slag, maar je kunt daarna ook doorgaan voor het praktijkdiploma boekhouden. Bij Fabius Opleidingen heb je tal van mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Maar vooral ben je er klaar voor om met vernieuwde kennis weer of opnieuw aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt.