Kookworkshop

Ikzelf vind het hartstikke leuk om te koken en het is dan ook een grote hobby van mij. Stiekem droom ik er dan ook van om chef kokkin te worden bij een beroemd restaurant. Maar ikzelf beschikte niet over de capaciteiten om kok te worden. Zodoende ben ik eren kookworkshop gaan volgens. Deze kookworkshop werd gegeven door het bedrijf: Kookworkshops-Gooi. Dit bedrijf heeft enkele ex chef koks in dienst die deze lessen geven. Het leek mij enorm interessant om een workshop te volgend, waar een chef kok mij alles uitlegt. Zodoende nam ik het besluit mezelf in te schrijven voor deze workshop.

Kookworkshop

Geweldige ervaring

Een week later was het eindelijk zover. Met een groep vriendinnen zijn wij de workshop gaan bijwonen. Tijdens de workshop hebben wij alle veel geleerd op het gebied van koken. Deze workshop inspireerde mij enorm waardoor ik een koksopleiding ben gaan volgen. Deze opleiding behaalde ik binnen enkele maanden en zodoende ben ik gaan solliciteren bij een aantal restaurants.

Restaurant

Werk gevonden!

Na een kleine week druk bezig te zijn geweest met het versturen van sollicitaties werd ik aangenomen bij een luxe restaurant. Ik begon als afwijs meisje, maar ik behoor nu al tot een van de hulpen van de chef kok. Het restaurant is zeer tevreden over mijn prestaties tot dusver. Dankzij de geweldige workshop van kookworkshops-Gooi ben ik er achter gekomen wat mijn droombaan is. Deze droombaan is chef kok worden. Lijkt het u leuk om kok te worden of wilt u beter leren koken? Bekijkt u dan de bovenstaande website eens!

Koken