Blij met Cursus Excel Gevorden

Cursus Excel Gevorderden

Cursus Excel Gevorderden

Ik heb de Cursus Excel Gevorderden gevolgd. En wat heb ik veel geleerd in een korte tijd. Voor mijn gevoel wist ik al best veel van Excel maar wat zitten er veel mogelijkheden in dat programma. Veel meer dan ik dacht. En heel veel functies die voor mijn werk echt goed van pas gaan komen. Omdat ik al veel werk met Excel had ik een redelijke basis en kon ik daarom de stof goed volgen. Vanuit de basis werden er tijdens de cursus nieuwe mogelijkheden geleerd zoals werken met formules, tabellen maken en hoe je bepaalde functies kunt gebruiken. De cursus wordt overigens in een prima tempo gegeven en je wordt individueel begeleid. Dat vond ik heel erg prettig.

Mijn werk is leuker

Het leuke is dat ik na deze Cursus Excel Gevorderden mijn werk veel leuker ben gaan vinden. Door de kennis die ik op heb gedaan kan ik veel meer en vragen mensen mij zelfs om advies als het gaat om Excel! De overzichten die ik al maakte zijn nu veel sneller klaar en ik kan er veel meer informatie uithalen dan ooit tevoren. Mijn manager heeft me zelfs een aantal analyse klussen geven om te gaan doen. Heel uitdagend! Had ik niet gedacht dat dit eruit zou komen toen ik mezelf opgaf voor deze cursus. Wat mij betreft een aanrader!