rijschool Leusden

Dankzij de geweldige lessen bij de rijschool in Leusden, had ik al zeer snel mijn rijbewijs gehaald. Behalve dat ik in een mooie auto mocht rijden, was de instructeur zeer professioneel. Soms was ik aan het rijden en dan lukte een bepaalde handeling mij niet. Wij gingen dan net zolang oefenen tot het mij foutloos lukte. Ook zat er wel een les tussen dat alles niet goed ging, maar hij wist mij altijd weer moed in te spreken, waarna ik foutloos verder ging. Dit zijn slecht een paar dingetjes  die mij enorm hebben geholpen, een instructeur die de tijd voor je neemt.  rijschool Leusden

Aandacht voor iedereen

Omdat ik nogal een nerveus type ben en meteen in zak en as ga zitten als mij iets niet lukt, had ik nooit verwacht om in de eerste keer voor mijn rijbewijs te slagen. Echter had de instructeur van de rijschool in Leusden dit al snel in de gaten en nam alle tijd voor mij. Pas wanneer ik mij op mijn gemak voelde gingen wij de weg weer op. Mocht jij te maken hebben met autisme of een andere beperking, dan is dat geen enkel probleem, ook hier kan je dan rekenen op extra aandacht.