emdr cursus

Een trauma oplopen kan iedereen overkomen. Vaak wordt er dan voor gekozen om EMDR te geven. Met EMDR creëer je als het ware een patroon waardoor je het een plek kan geven. Zo zal je de dagelijkse gang van zaken weer durven op te pakken en te verwerken. Belangrijk als jij weer goed in het leven wilt staan. 

Vaak willen mensen zich verdiepen in EMDR. Hiervoor kan je kiezen om een EMDR cursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je onder andere om te associëren in de herbeleving. Maar ook om te leren hoe dat je een ander kan helpen. Vaak wordt EMDR toegepast bij een patiënt die te maken heeft met PTSS.

emdr cursus

Hoe kan jij hieraan deelnemen?

Je hebt de keuze al gemaakt en wilt het liefst zo snel mogelijk aan de slag om deze EMDR cursus te volgen. Houdt er dan wel rekening mee dat je een minimale HBO vooropleiding dient te hebben. Uiteraard ook werkzaam zijn als bijvoorbeeld psycholoog of metal coach. Per cursus is er maar plek voor maximaal 15 deelnemers. Wees er dus snel bij wanneer je hieraan wilt deelnemen!

Deze cursus wordt gevolgd in totaal drie volle dagen van tien uur in de ochtend tot zes uur in de avond. Uiteraard zal je tijdens de cursus voorzien worden van koffie, thee en zelfs lunch. Wel dien je zelf voor het boek te zorgen die je nodig zult hebben tijdens de cursus. Na deze drie dagen zal er een terugkomdag zijn waarbij alles wordt geëvalueerd.